Auteur Topic: LOTUS opleiding in 15 bijeenkomsten: start 13 juni  (gelezen 5848 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline BaukeJ

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 1
  • Geslacht: Man
  • Provincie: Utrecht
  • Woonplaats: Amersfoort
LOTUS opleiding in 15 bijeenkomsten: start 13 juni
« Gepost op: woensdag 25 april 2018, 14:28:30 »
Ben je een enthousiaste EHBO-er, ben je dol op een uitdaging en heb je interesse voor het vak van een Lotus? Dat komt mooi uit! Lotuskring GTG (slachtofferacteur.nl) organiseert vanaf 13 juni een opleiding voor de aantekening Lotus.

Wie zoeken wij?
We zoeken EHBO-ers die in het bezit zijn van een geldig diploma van het Oranje Kruis. Je bent verbaal vaardig, hebt niet veel last van schaamte en je wil je graag gaan inzetten als Lotus. Uiteindelijk hopen wij dat je na het behalen van de aantekening Lotus lid zult worden van onze vereniging.

Wat ga je doen?
In 13 woensdagavonden (om de week) en twee volle zaterdagen leren we je alle ins en outs van de vaardigheden die je nodig hebt als lotusslachtoffer. Al tijdens de opleiding kun je ervaring opdoen door onder begeleiding van een ervaren Lotus een opdracht uit te voeren. Uiteindelijk gaan we er voor zorgen dat je in december 2018 examen doet. Let op, een waarschuwing is nodig: voor een goede kans om het examen te halen is het belangrijk dat je thuis ongeveer 4 uur per week aan deze prachtige hobby zult besteden.

Wat kost het?
De opleiding kost 450,00. Dat is inclusief een goedgevulde grimekoffer, examen, boek, koffie/thee, de inzet van onze instructeurs en nog veel meer. Je kunt een deel van de opleidingskosten betalen door na het behalen van je diploma voor onze lotuskring te gaan acteren. Ook is het mogelijk de kosten in termijnen te betalen.

Aanmelden?
Dat kun je doen door eens op onze website https://www.slachtofferacteur.nl/lotus-worden/basisopleiding-lotus te kijken. Daar kun je nog meer informatie vinden en kun je ook direct aanmelden. We nemen dan contact met je op om te kijken of er een wederzijdse klik is.