Auteur Topic: Versnelde Lotusopleiding: start 7 januari 2017  (gelezen 3043 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Traumaspel

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 17
  • Geslacht: Man
  • Provincie: Noord Holland
  • Woonplaats: Haarlem
Versnelde Lotusopleiding: start 7 januari 2017
« Gepost op: zaterdag 11 juni 2016, 17:46:32 »
Heeft u affiniteit met de wereld van de eerstehulpverlening?
Beschikt u daarnaast over een goed inlevingsvermogen en gezonde dosis fantasie, creativiteit en humor?
Dan is de opleiding tot Lotusslachtoffer wellicht iets voor u!


Startvoorwaarden
Om de opleiding tot Lotusslachtoffer te kunnen volgen is het noodzakelijk dat u beschikt over een geldig diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis. Wij bieden ook de mogelijkheid om dit diploma versneld te behalen, voorafgaand aan de Lotusopleiding.

Daarnaast dient u niet bang te zijn om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Verder hoeft u geen acteerervaring te hebben, maar wel te beschikken over een goed inlevingsvermogen.

Onze unieke Lotusopleiding
Wij bieden een versneld opleidingstraject aan, waarbij u binnen 3 maanden het officiŽle diploma Lotus kunt behalen. Tijdens onze versnelde opleiding tot Lotusslachtoffer leren de deelnemers hetzelfde als bij een reguliere tweejarige Lotusopleiding. Alle kennis en vaardigheden op het gebied van grimeren, acteren en ensceneren worden behandeld. Doordat onze opleidingsdagen 8 uur beslaan, bieden wij veel meer en efficiŽntere leertijd in vergelijking tot een reguliere Lotusopleiding. Hierdoor verloopt de ontwikkeling van kennis en vaardigheden veel sneller.

Wij hebben onlangs ons eerste opleidingstraject afgesloten met het landelijke Lotusexamen van Het Oranje Kruis. En met succes: alle kandidaten van de opleidingsgroep zijn in 1 keer geslaagd voor het examen. Een resultaat waar wij uiteraard zeer trots op zijn!

Hierbij willen wij u dan ook informeren over onze voorjaarsopleiding tot het diploma Lotus. Deze opleiding zal plaatsvinden in Zeist op zaterdagen van 09:00-17:00 uur. De eerste lesdag staat gepland op 7 januari 2017 en zal vanaf dan elke zaterdag plaatsvinden. De opleiding wordt afgesloten met het landelijk examen van Het Oranje Kruis op 15 april 2017. De kosten voor de gehele opleiding bedragen Ä 750,00. Dit is inclusief examengeld en startset grimematerialen. Betaling in termijnen is mogelijk.

Mocht u nog vragen hebben over de opleiding, dan kunt u contact opnemen met Michael Kooijman via: info@lotuskringactief.nl of 085-0640222.


Wij hopen u komen voorjaar te mogen verwelkomen als Lotusslachtoffer in opleiding!