Auteur Topic: Dit najaar start nieuwe Lotus opleiding in Soest  (gelezen 4171 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Marjolein

  • Nieuw lid
  • *
  • Berichten: 21
  • Geslacht: Vrouw
  • Provincie: Utrecht
  • Woonplaats: Soest
Dit najaar start nieuwe Lotus opleiding in Soest
« Gepost op: dinsdag 31 maart 2015, 17:55:02 »

Dit najaar starten wij een nieuwe opleiding tot Lotus-slachtoffer. "Wij" zijn Lotuskring Midden-Nederland en wij zijn een jonge en enthousiaste kring, gevestigd in Soest.


Opleiding
De opleiding gaat plaatsvinden in Soest, en start op zaterdag 26 september 2015. Naar verwachting zal de opleiding 1,5 jaar gaan duren. De lessen zijn gepland op 9 zaterdagmiddagen van 12.00 17.00 uur op dinsdagavonden van 20.00 22.00 uur. Dat betekent dat je per maand gemiddeld 1 zaterdagmiddag en 1 dinsdagavond les krijgt onze instructeurs.

Deze opleiding is opgezet volgens de leerstof en richtlijnen van het Oranje Kruis en volgt twee modules, te weten: 1. Grimeren en acteren (nodig voor het uitbeelden van een verwonding of ziektebeeld); 2. Ontwerpen en ensceneren (nodig om het letsel of het ziektebeeld medisch aanvaardbaar, realistisch, en passend in de omgeving te laten zijn).

Interesse
Heb je interesse of wil je meer weten over deze opleiding? Neem dan contact op met onze studieleider Alex Kuitert via studieleiding@lotuskringmiddennederland.nl

Kijk ook eens op www.lotuskringmiddennederland.nl. Uiteraard kun je ons ook op facebook vinden https://www.facebook.com/lotuskringmiddennederland.